Kevin Zegers

 
Kevin 1984. szeptember 19-én született Kanadában Kevin Joseph Zegers néven. Édesanyja tanárnő, apja kőbányamunkás. Két nővére van: Katie és Krista. 
Zegers már hat évesen reklámfilmekben szerepelt, hétévesen pedig játszhatott az első filmjében, a Life with Mikey-ben. Ezek után többségében csak kisebb szerepeket kapott tévés sorozatokban. 
1997-ben kapott először főszerepet, az Air Bud (Szájkosaras kosaras)-ban. Ezek után a további években a filmnek folytatásai is lettek: a Szájkosaras kosaras 2. - A rögbipályák réme, az Ebadta focista és a Kutyaütő csodacsatár. 2000-ben pedig egy ezekhez hasonló filmben, aCsapd le, csimpánz!-ban szerepelt.
Kevin több kanadai horrorfilmben is játszott, például a Komodo-ban vagy a Fear of the Darkcíműben is.
Yasmine Bleeth-el többször is dolgozott együtt Zegers: a Titans sorozatban, vagy az It came from the Sky című filmben. 2005-ben a Transamericában mutatkozott meg Felicity Huffman mellett. Ezért az alakításáért 2006-ban a Cannes Filmfelsztivál Chopard díját vihette haza. 
2006 és 2012 között olyan filmekben és sorozatokban játszott főszerepet, vagy szerepelt mellékszereplőként, mint a Lelkes testcsere, a Szupersuli, a Gossip Girl vagy a Titanic: Blood and Steel című minisorozatban. 
Idén jelent meg a The Colony című thrillere, és A végzet Ereklyéi: Csontváros is. És még ebben az évben kezdték el forgatni a The Curse of Downers Grove-ot. Sőt 2013 augusztusában még arra is volt ideje, hogy elvegye kedvesét, Jaime Feld-et és, hogy elmenjenek a kellemes nászútjukra.

 

Kevin Zegers - Alec Lightwood

2013.12.28 15:28
  Úgy néz ki, Kevin készen áll egy új névre: apa. Sokévnyi járás után, a Végzet ereklyéi: Csontváros színésze idén nyáron feleségül vette barátnőjét, Jaime Feld-et. Kevin azt nyilatkozta, hogy keményen próbálkoznak, hogy szülők legyenek. - Mindig apa akartam lenni. - mesélte Kevin az...